10K+ studenten - 4.8/5

Leer met een leraar Inclusief leermaterialen Oefen conversatie

A1.17: Koken

Cocina

A1.17: Koken

Leerdoelen:

  • Ingredientes básicos para cocinar (Basis ingrediënten voor koken)
  • Expresando obligaciones (Verplichtingen uitdrukken)
  • Obligaciones - "hay que, tener que, deber" (Verplichtingen - "hay que, tener que, deber")
  • Las tapas españolas (De Spaanse tapas)

Leermodule 3 (A1): Día a día (Dag tot dag)

Richtlijnen tijdens het lesgeven +/- 60 minuten

Luistermateriaal

Video, audio, oefeningen en werkbladen beschikbaar.

A1.17.1 Ingrediënten voor een Andalusische gazpacho

Pedro y Ana van a comprar los ingredientes para un gazpacho andaluz.

(Pedro en Ana gaan ingrediënten kopen voor een Andalusische gazpacho.)

Audio
Audio
Audio with translations
Audio with translations

Richtlijnen tijdens het lesgeven +/- 15 minuten

A1.17.2 Verplichtingen - "hay que, tener que, deber"

(Verplichtingen - "haber, tener, deber")

Audio with translations
Audio with translations

Richtlijnen tijdens het lesgeven +/- 15 minuten

A1.17.3 Recept voor een zelfgemaakte cheesecake

Aprendemos a seguir la receta para preparar una tarta de queso casera.

(We leren het recept te volgen om een huisgemaakte cheesecake te bereiden.)

Audio
Audio
Audio with translations
Audio with translations

Richtlijnen tijdens het lesgeven +/- 15 minuten

A1.17.4 De Spaanse tapas

Descubre las tapas típicas de España, desde el gazpacho andaluz hasta el pulpo a la gallega, pasando por los pintxos vascos y el esgarraet valenciano.

(Ontdek de typische tapas van Spanje, van de Andalusische gazpacho tot de Galicische octopus, langs de Baskische pintxos en de Valenciaanse esgarraet.)

Audio
Audio
Audio with translations
Audio with translations

Richtlijnen tijdens het lesgeven +/- 10 minuten